فراخوان مسابقه داستان‌نویسی «زیست دانشجویی»-بروزرسانی: اعلام نتایج

به استحضار شرکت‌کنندگان گرامی در هفتمین دوره مسابقه داستان نویسی می‌رساند مراسم اختتامیه و اهدای جوایز، 16 آذرماه مصادف با روز دانشجو از ساعت 11:30 الی 13 به صورت مجازی از طریق سامانه امجد جهاد دانشگاهی به نشانی amjad.jde.ir/shb (رمز ورود: 12345)برگزار می‌گردد. از کلیه عزیزان برای شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی،هفتمین دوره جشنواره داستان کوتاه از سوی مرکز داستان نویسی خلاق وابسته به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی  برگزار می شود.

موضوع داستان: زیست دانشجویی
مهلت ارسال آثار 14 آبان 1400
ایمیل ارسال: cul.beheshti@acecr.ac.ir
تلفن تماس: 22431933 داخلی 117

شرایط شرکت در مسابقه بدین شرح است:

1- تمامی دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش  عالی سراسر کشور و فارغ‌التحصیلانی که حداکثر  یک سال از زمان اتمام تحصیل آنها گذشته باشد.

2- اثر ارســـالی باید در قالب داستــان، دل‌نوشته، یادداشت باشد.
3- موضوع اثر ارســالی در حیطۀ مســائل دانشجویی   آزاد است. (به این معنا که درگیری یک دانشجو در زندگی عادی را به تماشا بگذارد)
4- رعایت اصول اخلاقی و اجتماعی و سیاسی در آثار  ارائه شده لازم است.
5- داستان‌های ارسالی  حداکثر در حدود 5000 کلمه باشد.
6- داستان‌های کوتاهِ‌کوتاه  از 300 تا 1000 کلمه باشد.

7-  پذیرش داستان‌ها فقط از طریق ایمیل مسابقه و با نسخه Word با قلم B nazanin فونت 14 خواهد بود.
8- در صورتی که اثر ارسالی در جشنــــــوارۀ دیگری شـــرکت داده شده و یا جــوایزی به آن تعلـــق گرفته در صفحه اول به آن اشاره شود.
9- نام و نام خانوادگی، کدملـــی، شماره دانشـجـــویی، تلفن تمـــــاس (تلفن متصل به واتس‌اپ) نشانی محل سکـــونت، نام دانشــگاه یا مرکز آموزش عالی و رشته ی تحصیلی در صفحۀ اول قید شود.

10- آثاری که شرایط فوق را نداشته باشند، از دایره بررسی و داوری حذف می شوند.