حضور پژوهشکده علوم پایه کاربردی در ۲۶اُمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

محصولات، دانش فنی و توانمندی‌های مختلف گروه‌های پژوهشی پژوهشکده علوم پایه کاربردی در 26اُمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به نمایش درآمده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران به عنوان بزرگترین رخداد صنعتی و تجاری ایران در این حوزه که سالانه با حضور جمع کثیری از شرکتهای توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برپا می گردد.

پژوهشکده علوم پایه کاربردی نیز در راستای ماموریت محوله خود از سوی جهاد دانشگاهی پیرامون انجام پژوهش‌های کاربردی و مسئله‌محور در حوزه بالادستی نفت و گاز، با آخرین دستاوردهای خود در این نمایشگاه شرکت کرده است.ماده میکروبی امحاء کننده لکه نفتی آب سطحی(Bio-OSD)، پودر میکروبی تجزیه کننده آلودگی نفتی(بیورمر)، محصول میکروبی ازدیاد برداشت مخازن نفت خام، ماده زانتان و ماده گوارگام، دانش فنی دستگاه پالس پلاسمایی برای بهبود/ احیای چاه های نفت و دانش فنی شکافت هیدرولیکی از جمله مهم‌ترین محصولات و خدمات پژوهشکده است که در این نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
گفتنی است این نمایشگاه از 23 تا 26 اردیبهشت ماه 1401 پذیرای متخصصین و فعالان حوزه نفت و گاز و پتروشیمی خواهد بود.