حضور پژوهشکده علوم پایه کاربردی در نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز ۱۴۰۰

پژوهشکده علوم پایه کاربردی آخرین دستاوردهای خود در حوزه نفت و گاز را در نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان که از ۱۷ تا ۲۰ بهمن در محل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان خوزستان برگزار می شود، به نمایش می‌گذارد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، این نمایشگاه در راستای تحقق اهداف و بومی‌سازی تجهیزات صنعت نفت، با همکاری شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت نفت و گاز اروندان، شرکت مهندسی و توسعه نفت و شرکت نمایشگاه ‎های بین ‎المللی استان خوزستان برگزار می شود.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در این باره اظهار کرد:”ثبت‌ نام از متقاضیان این نمایشگاه از آذرماه امسال از سوی شرکت نمایشگاه‌های بین المللی خوزستان آغاز شد و سازندگان قطعات و تجهیزات صنعت نفت، پیمانکاران مگاپروژه‌های نفتی، شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاه‌ها برای حضور در نمایشگاه ثبت‌نام کرده‌اند.”

شهرام وردک با بیان اینکه این نمایشگاه با هدف توسعه توان راهبری پروژه‌ها و بومی‌سازی تجهیزات صنعت نفت برگزار می‌شود افزود:”رونمایی از تجهیزات راهبردی پرمصرف صنعت نفت، برگزاری سمینار تخصصی فرصت های توسعه ساخت داخل در پروژه های صنعت نفت، نشست های تخصصی و هم اندیشی مدیران با سازندگان داخلی را از برنامه های این نمایشگاه است.”

گفتنی است نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت اهواز از ۱۷ تا ۲۰ بهمن از ساعت ۹ تا ۱۷ در محل شرکت نمایشگاه ‎های بین ‎المللی استان خوزستان پذیرای علاقمندان است.