آخرین خبرها
-
علم و مهارت ارتباطات، بخش مهمی از حکمرانی است/پرهیز از امور تزئینی
26 اردیبهشت 1401 946 0 -
حضور پژوهشکده علوم پایه کاربردی در ۲۶اُمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
25 اردیبهشت 1401 952 0 -
طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری کشش سطحی و زاویه تماس در فشار و دمای بالا مخازن نفت و گاز
10 اردیبهشت 1401 1113 0 -
بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت روز جهانی قدس
7 اردیبهشت 1401 948 0 -
انتشار شصتمین شماره فصلنامه زمین شناسی ایران
21 اسفند 1400 363 0 -
بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن ماه
22 بهمن 1400 1028 0 -
حضور پژوهشکده علوم پایه کاربردی در نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز ۱۴۰۰
17 بهمن 1400 1045 0 -
ترویج فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی نیازمند یک عزم جمعی است
11 بهمن 1400 1088 0
دستهبندیها
تولید زیست توده پروتئین ها و اسیدهای چرب از جلبک های اسپیرولینا و کلرلا با روش های زیست فناوری
این طرح اجرای بخشی از پژوهش طرح تولید بیومکمل غذایی یک شرکت دانش بنیان است که در راستای معرفی گونه های توانمند دارای مواد مغذی، بهینهسازی شرایط کشت جهت تولید انبوه، استخراج ترکیبات دارای ارزش غذایی مانند محتویات پروتئین و اسید چرب است که بر مبنای درخواست کارفرما تعیین شده است و دانش فنی تولید پروتئین و اسید چرب در مقیاس پایلوت به عنوان دستاوردهای این طرح در راستای تولید محصول مکمل غذایی استفاده خواهد شد
دستاوردها
تولید زیست توده، پروتئین و اسیدهای چرب ضروری از اسپیرولینا و کلرلا و فرمولاسیون آنها به عنوان مکمل غذایی
جداسازی و خالصسازی گونههای اسپیرولینا و کلرلا استان مازندران
شناسایی مورفولوژی و مولکولی و رسم درخت فیلوژنتیک گونه های با رشد بهینه
برخی گونههای خالص شده اسپیرولینا و کلرلا