معرفی گروه

این گروه در سال ۱۳۸۸، موافقت اصولی خود را از دفتر مرکزی جهاددانشگاهی دریافت نمود. یکی از اهداف عمده صنعت نفت در دهه‌های اخیر، بهینه‌سازی فرایند توسعه و افزایش تولید از مخازن نفت و گاز است. بنابراین لازم است روش‌هایی جهت هماهنگ نمودن و انسجام بخشیدن به اجزای مختلف عملیات توسعه میدان تدوین نمود تا بتوان با هزینه و زمان کمتر، حجم بیشتری از کار را با کیفیتی قابل قبول به انجام رساند. هدف اصلی این گروه، مطالعه و پژوهش در راستای دست‌یابی به دانش فنی لازم جهت بهینه‌سازی فرایند توسعه و افزایش تولید از مخازن نفت و گاز است. گروه پژوهشی توسعه میادین نفت و گاز در سال‌های۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ به ترتیب موفق به دریافت گواهینامه تأیید صلاحیت همکاری تحقیقاتی در زمینه “مطالعات زمین‌شناسی و مدل‌سازی جامع استاتیک مخزن” و ” توسعه نرم‌افزارهای مورد نیاز صنعت” با وزارت نفت شد.

اهداف

• به روز رسانی مطالعات جامع مخازن هیدروکربوری در راستای سرشت نمایی و شبیه سازی مدل معتبر مخزن

زمینه فعالیت گروه

• مطالعات ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز با استفاده از روش­های ژئوفیزیک و پتروفیزیک مخزن