پنجاه و پنجمین شماره فصلنامه زمین‌شناسی ایران منتشر شد

پنجاه و پنجمین شماره فصلنامه “زمینشناسی ایران” (پاییز۱۳۹۹) از سوی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی منتشر شد.به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در شماره جدید این فصلنامه مقالاتی با عناوین” بررسی پارامترهای هندسی و کینماتیکی تاقدیس سرکان، لرستان، غرب ایران، ” رخساره ها و مدل رسوبگذاری سازند آواری چلکن، جنوب قائمشهر، پلیوسن، ” سنجی کانه زایی مس و ساختارها در منطقه علی آباد – دره زرشک با استفاده از داده های زیرسطحی ژئوتکنیکی و ژئوشیمیاییو” بررسی شاخص یخزدگی– آبشدگی مصالح شن و ماسه در محیطهای مختلف در منطقه دیره در استان کرمانشاه” به چاپ رسیده است.بنا بر این گزارش ” جایگاه تکتونوماگمایی دیابازها و جریانهای بازالتی افیولیت شمال مکران، جنوب شرقی ایران “، ” زمین شناسی و کانه زایی طلا در محدوده غرب کسنزان، جنوب   سقز، استان کردستان “،” تحلیل زمانی مکانی محیط رسوبی نهشته های کربناته کرتاسه بالایی در منطقه بجستان (شمال بلوک لوت)”، ” کانی شناسی و شیمی کانی ها در ناحیه معدنی سرب– نقره (روی مس   باریت) راونج، شمال دلیجان”  و” بررسی تکامل هیدروشیمیایی و کاهش کیفیت آب رودخانه گرگانرود “عناوین دیگر مقالات این فصلنامه است.فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران به مدیر مسئولی دکتر کمال خدایی و سردبیری دکتر محمدحسین آدابی منتشر میشود.