برگزاری مرحله استانی– دانشگاهی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در واحد شهیدبهشتی

آیین اختتامیه مرحله استانی – دانشگاهی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی بین دو تیم «ارغوان» و «آموزش عالی» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، در مرحله استانی – دانشگاهی دهمین دوره مسابقات مناظره در دانشگاه شهید بهشتی 8 تیم با عناوین «وینا»، «باستان شناسان جوان»، «آموزش عالی»، «ارغوان»، «مکتب سلیمانی»، «شهید آیت الله دکتر بهشتی»، «پلارک» و «اهورا» شرکت کردند. مسابقه مقدماتی با پیروزی چهار تیم «آموزش عالی»، «ارغوان»، «مکتب سلیمانی»، «پلارک» و برندگان مرحله نیمه نهایی در پایان مسابقات معرفی شدند.

مسابقه نیمه نهایی با عنوان گزاره “جامعه اخلاق مدار برتر از جامعه قانون مدار است.”  با حضور دو تیم «آموزش عالی» و «ارغوان» روز  چهارشنبه 15 دیماه برگزار شد. در اختتامیه این مسابقات از گروه «آموزش عالی» با حضور آقایان حمید خسروی و مهدی قادری، دانشجویان دکترای آموزش عالی دانشگاه شهیدبهشتی به عنوان برنده دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی تقدیر و به مرحله منطقه‌ای معرفی شد.

گفتنی است در این مراسم از گروه «ارغوان» نیز به عنوان گروه برترین بازنده تقدیر به عمل آمد.