بازدید عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه از توانمندیهای پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی

رییس جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و پژهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی،دکتر الله‌وردی دهقانی،عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه  در آستانه چهلمین سالگرد جهاد دانشگاهی، با حضور در پژوهشکده علوم پایه کاربردی و جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی با توانمندیها و دستاوردهای این مجموعه از نزدیک آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی: دکتر الله‌وردی دهقانی نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه از گروهها و بخشهای مختلف پژوهشکده علوم پایه کاربردی و توانمندیهای آن بازدید بعمل آوردند. در این بازدید ابتدا دکتر کمال خدایی رییس جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی، گزارش مختصری از فعالیتهای انجام شده در این واحد و پژوهشکده را ارائه کرد و در ادامه دکتر دهقانی ضمن ابراز خرسندی  ، اقدامات انجام گرفته در بخشهای مختلف از جمله نفت، معدن و زمین‌شناسی را بسیار مطلوب و  امیدوارکننده دانستند و هدف از این بازدید را آشنایی با دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی عنوان کردند. همچنین قول مساعدت و هر گونه همکاری جهت پیشبرد اهداف این پژوهشکده را دادند.