تجهیز آزمایشگاه‌های جدید دانشکده شیمی دانشگاه شهید بهشتی توسط مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی

آزمایشگاه‌های تازه تاسیس آموزشی و تحقیقاتی دانشکده شیمی دانشگاه شهید بهشتی طی قراردادی توسط مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی تجهیز و روز گذشته(24/3/1400) در خلال حضور جناب آقای دکتر نوبخت، معاون محترم رئیس‌جمهور به منظور افتتاح چندین طرح عمرانی در دانشگاه شهید بهشتی، افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، خانم مهندس سقازاده مدیر مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،گفت: “طراحی و اجرای سکوبندی و تاسیسات آزمایشگاه‌های جدید التاسیس دانشکده شیمی  دانشگاه شهید بهشتی مطابق با استاندارد بین المللی ISO/IEC 17025  انجام شده است. “وی با اشاره به تجهیز بیش از 300 مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی توسط این مرکز، افزود:”تجهیز آزمایشگاه‌های دانشکده زیست شناسی دانشگاه شهید بهشتی نیز اخیراً توسط این مرکز انجام شده است.”

در ادامه گزارش تصویری تجهیز و افتتاح این پروژه را مشاهده می‌فرمائید.