سایت های مرتبط
کاربران مهمان: 0
کاربران حاضر: 0
تعداد بازدید: 311 زمان ایجاد: 1396‎/‎01‎/‎21

انتخاب عضو هیات علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی به عنوان داور ممتاز یک نشریه بین المللی

استادیار پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی  به عنوان داور ممتاز مجله « Journal of pharmaceutical and biomedical analysis »  با ضریب تاثیر 3.17 انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی،دکتر تابانی از سال 2013 به داوری فعال برای مجلات معتبر بین‌المللی با نمایه ISI  پرداخته و در سال 2015 به عنوان داور ممتاز مجله Journal of pharmaceutical and biomedical analysis”   توسط انتشارات الزویر (Elsevier) انتخاب شده است. مجله مذکور جزو یکی از مجلات برتر دنیا در رشته شیمی تجزیه و رشته پزشکی است.

دکتر هادی تابانی، فارغ‌التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه شهید بهشتی در رشته شیمی تجزیه بوده و  هم اکنون عضو هیات علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی  است.
معرفی کتاب ها و نشریات
کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"
کتاب"کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"تالیف دکتر ندا سلطانی ،لادن بافته چی و دکتر الهه کیایی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منتشر شد.
ادامه...