سایت های مرتبط
کاربران مهمان: 0
کاربران حاضر: 0
تعداد بازدید: 94 زمان ایجاد: 1395‎/‎12‎/‎11

به همت جهاد دانشگاهی و واحد شهید بهشتی:

کارگاه آموزشی"سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهها بر مبنای استانداردISO/IEC17025 " برگزار شد

به همت مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی کارگاه آموزشی "آشنایی با اصول،تشریح و مستند سازی الزامات سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهها بر مبنای استانداردISO/IEC17025 " برای متصدیان و مسئولان آزمایشگاهها ،روز سه شنبه10 اسفند ماه در محل واحد شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی،خانم مهندس سقازاده مدیر مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی گفت: این کارگاه یک روزه جهت آشنایی مسئولین آزمایشگاهها با نحوه استقرار و مزایای استاندارد17025 در آزمایشگاهها بود.

ایشان در ادامه افزود:از مزایای استقرار این استاندارد،رعایت اصول ایمنی در آزمایشگاهها جهت محافظت از کاربران و دستگاهها می باشد که با ایجاد این استاندارد و ارائه گزارش های دوره ای،امکان تبدیل آزمایشگاهها به آزمایشگاه مرجع ایجاد می شوند.

معرفی کتاب ها و نشریات
کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"
کتاب"کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"تالیف دکتر ندا سلطانی ،لادن بافته چی و دکتر الهه کیایی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منتشر شد.
ادامه...