سایت های مرتبط
کاربران مهمان: 0
کاربران حاضر: 0
تعداد بازدید: 110 زمان ایجاد: 1395‎/‎12‎/‎01

به میزبانی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی:

چهل و هفتمین گردهمایی معاونان پژوهشی سازمان‌ها، واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، مراکز و دانشگاه‌های جهاد دانشگاهی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی ، این گردهمایی با حضور دکتر سیدحمیدرضا طیبی رییس ،دکتر احمدی معاون پژوهشی وزارت علوم، دکتر پورعابدی معاون پژوهش وفناوری، دکتر میرزایی رییس جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و معاونان و مدیران پژوهشی این نهادبرگزار شد.

درابتدای این گردهمایی دکتر سعید میرزایی طی سخنانی به مهمانان خوش آمد گویی گفتند و دکتر طیبی و دکتر احمدی به سخنرانی و دکتر پور عابدی به ارایه گزارشی از فعالیت معاونت پژوهشی این نهاد پرداختند

در این گردهمایی علاوه بر نقد و بررسی برنامه پنجم، اهداف و سیاست‌های برنامه ششم توسعه حوزه پژوهش و فناوری و جایگاه پژوهش و فناوری در برنامه ششم توسعه کشور، گزارشی تحلیلی از عملکرد حوزه پژوهش و فناوری در سال 1394 ارائه شد.

معرفی کتاب ها و نشریات
کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"
کتاب"کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"تالیف دکتر ندا سلطانی ،لادن بافته چی و دکتر الهه کیایی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منتشر شد.
ادامه...