سایت های مرتبط
کاربران مهمان: 0
کاربران حاضر: 0
تعداد بازدید: 302 زمان ایجاد: 1395‎/‎08‎/‎12

انتصاب رییس جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی به عنوان عضو هیات ممیزه  جهاد دانشگاهی

طی حکمی از سوی دکتر فرهادی وزیر علوم،تحقیقات و فناوری،دکتر سعید میرزایی رییس جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی به عنوان عضو هیات ممیزه جهاد دانشگاهی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در بخشی از این حکم آمده است: نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی و در راستای اجرای بند (3)ماده(5)دستورالعمل طرز تشکیل هیات ممیزه موسسه و وظایف و اختیارات آن،به موجب این حکم تا پایان دوره کنونی به عنوان عضو هیات ممیزه جهاد دانشگاهی منصوب می شوید.

معرفی کتاب ها و نشریات
کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"
کتاب"کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"تالیف دکتر ندا سلطانی ،لادن بافته چی و دکتر الهه کیایی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منتشر شد.
ادامه...