سایت های مرتبط
کاربران حاضر: 0
تعداد بازدید: 197 زمان ایجاد: 1395‎/‎08‎/‎02

حضور پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی در جلسه کنسرسیوم TRIGGER

جلسه اول کنسرسیوم TRIGGER با حضور طرفین فرانسوی متشکل از چندین دانشگاه فرانسوی و مجموعه ای از سازمانها، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ایرانی در محل سالن همایش های سازمان زمین شناسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی،دکتر سعید میرزایی رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی،گفت: این کنسرسیوم متشکل از چندین دانشگاه فرانسوی از جمله دانشگاههای پاریس ، گرنوبل و استراسبورگ و مرکز پژوهشی Geo Resource و مجموعه ای از سازمانها، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ایرانی متشکل از پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی ،سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور ،سازمان نقشه برداری ، دانشگاه های تهران، تحصیلات تکمیلی زنجان وپژوهشگاه زلزله است.

وی در ادامه با اشاره به این که هدف از تشکیل این کنسرسیوم گسترش روابط پژوهش بین مراکز دانشگاهی و پژوهشی دو کشور است،گفت: تبادل دانشجو و فراهم کردن فرصت های پژوهشی در زمینه های ژئودینامیک، پالئوسایزمولوژی اکتشاف منابع معدنی و زمین شناسی زیست محیطی از دیگر اهداف تشکیل این کنسرسیوم است که جلسات سالانه آن در ایران و فرانسه برگزار می شود.

معرفی کتاب ها و نشریات
کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"
کتاب"کاربرد جلبک ها در صنعت نفت"تالیف دکتر ندا سلطانی ،لادن بافته چی و دکتر الهه کیایی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منتشر شد.
ادامه...