چهل و هفتمین شماره فصلنامه زمین‌شناسی ایران منتشر شد

چهل و هفتمین شماره فصلنامه “زمین‌شناسی ایران” (پاییز۱۳۹۷) از سوی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در شماره جدید این فصلنامه مقالاتی با عناوینژنز تورمالین در سنگ­های دگرگونی و ماگمایی منطقه گشت رودخان (مجموعه دگرگونی گشت، باختر رشت)“، ” مطالعه دگرسانی، کانه­زایی و سیالات درگیر در کانسار روی-سرب حوض‌سفید

(ایران مرکزی)“، ” مدل‌سازی آزمایشگاهی مهاجرت در سیستم گسلی فعال شکرآب (شمال بیرجند) ” و” بررسی پتانسیل زیست پالایی آلودگی­های نفتی در آبخوان محدوده مجتمع پالایشگاه شازند به چاپ رسیده است.

بنا بر این گزارش بازسازی شاخص­های فیزیکوشیمیایی با استفاده از شیمی بیوتیت و کلریت در کانسار مس پورفیری کدر، کمان ماگمایی سنوزوئیک کرمان“، ” بررسی رفتار زمین‌شیمیایی عناصر اصلی و کمیاب خاکی در گارنت‌های پگماتیت‌های دره ‌ولی (شمال شرق بروجرد، پهنه سنندج- سیرجان)” ” تحلیل هندسی و جنبشی چین‌خوردگی خانه­سرخ در منطقه لرستان، کمربند چین‌خورده – رانده زاگرس عناوین دیگر مقالات این فصلنامه است.

فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران به مدیر مسئولی دکتر سعید میرزائی و سردبیری دکتر محمدحسین آدابی منتشر می‌شود.

‫1 دیدگاه در “چهل و هفتمین شماره فصلنامه زمین‌شناسی ایران منتشر شد