چهل و سومین شماره فصلنامه زمین‌شناسی ایران منتشر شد

چهل و سومین شماره فصلنامه “زمین‌شناسی ایران” (پاییز۱۳۹۶) از سوی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در شماره جدید این فصلنامه مقالاتی با عناوین”شناخت منابع تغذیه چشمه­های کارستی مهم استان خوزستان
با استفاده از ایزوتوپ­های پایدار اکسیژن ۱۸ و دوتریم”، ” بررسی نقش توزیع فرکتالی سیلیس در تحولات بافتی و کانه­زایی طلا در منطقه رامند (استان قزوین)”، ” زمین­شناسی، دگرسانی، کانه­زایی و مطالعات ژئوشیمیایی در معدن مس، منطقه گل­چشمه، جنوب نیشابور”و” پهنه‌بندی نوزمین­ساختی با استفاده از شاخص­های ریخت­سنجی در منطقه لالی – گتوند، خوزستان”به چاپ رسیده است.

بنا بر این گزارش” اختلاط ماگمایی در گرانودیوریت­ها و انکلاوهای مافیک ده بالا: شاهدی برای ماگماتیسم کالک­آلکالن نوع I از دو منشا پوسته زیرین و گوشته لیتوسفریک “، ” بررسی ژئوشیمی و کانی­شناسی سنگ­های آداکایتی روستای منور، شمال تبریز(شمال­غرب ایران)” ،”پتانسیل سنجی  رسوبات آبراهه‌ای منجیل با استفاده از GIS”،” پیوند ساختاری ناودیس حاتم آباد با گسل فعال دشت بیاض، شمال قاین- شرق ایران” و” عناصر ساختاری مجموعه دگرگون جنوب محلات”عناوین دیگر مقالات این فصلنامه است.

فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران به مدیر مسئولی دکتر سعید میرزائی و سردبیری دکتر محمدحسین آدابی منتشر می‌شود.

‫1 دیدگاه در “چهل و سومین شماره فصلنامه زمین‌شناسی ایران منتشر شد