چاپ کتاب “رسوب شناسی و چینه شناسی “توسط اعضای هیات علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی

کتاب رسوب شناسی و چینه شناسی توسط اعضای هیات علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی و با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و در ۱۹۹ صفحه توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی به چاپ رسیده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی:این کتاب توسط دکتر سید محمد زمانزاده، هوشنگ مهرابی و دکتر سعید میرزایی از اعضای هیات علمی و کارشناسان گروه زمین شناسی نفت این پژوهشکده ترجمه شده است.

این کتاب بخش اول از مجموعه کتابی با عنوان رسوب شناسی و چینه شناسی است که توسط گری نیکولز به رشته تحریر در آمده است.به علت وسیع بودن مطالب کتاب اصلی و حجیم بودن آن، در این کتاب صرفا بخش رسوب شناسی ترجمه شده است.

این کتاب شامل ۶ فصل اول کتاب اصلی است که به ترتیب شامل مطالب مقدمه، رسوبات آواری خشکی زاد،رسوبات زیست زاد،شیمیایی و آتشفشان زاد، فرایندهای حمل و ساخت های رسوبی، رسوب شناسایی صحرایی، رخساره ها و محیط ها،قاره ها (منشا رسوبات) است.