پنجاهمین شماره فصلنامه زمین‌شناسی ایران منتشر شد

پنجاهمین شماره فصلنامه “زمین‌شناسی ایران” (تابستان۱۳۹۸) از سوی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در شماره جدید این فصلنامه مقالاتی با عناوین” ارزیابی نهشته‌های منسوب به سازند گورپی بر مبنای نانوفسیل­های آهکی واقع در جنوب غرب بروجن، استان چهار محال و بختیاری”، ” تحلیل ریزرخساره‌ها و پتروفاسیس‌ها، ویژگی‌های دیاژنتیکی و شرایط محیطی سازند فراقان در بخش مرکزی خلیج‌فارس “، ” تحلیل رژیم تنش در مخزن هیدروکربوری و پایداری دیواره چاه در میدان شاه دنیز، حوضه خزر” و” زمین‌شناسی، کانی سازی و مغناطیس سنجی کانسار آهن استاج – جنوب مشهد” به چاپ رسیده است.

بنا بر این گزارش” تعیین منشا سیال کانه­ساز در کانسار روی و سرب گل­زرد، الیگودرز با استفاده از مطالعات زمین شیمیایی و میان‌بارهای سیال”، ” زمین­ شناسی، ژئوشیمی و الگوی تشکیل کانه­زایی آهن­ در توالی آتش­فشانی- رسوبی ژوراسیک کانسار داش­آغل، شمال شرق بوکان، پهنه سنندج- سیرجان” ،” کاربرد مدل EPM در ارزیابی فرسایش خاک (مطالعه موردی، حوزه شازند) ” و” بررسی ریزرخساره ها و محیط رسوبی نهشته‌های کرتاسه زیرین در برش قومنجان، جنوب غرب قائن“عناوین دیگر مقالات این فصلنامه است.

فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران به مدیر مسئولی دکتر سعید میرزائی و سردبیری دکتر محمدحسین آدابی منتشر می‌شود.