عضویت مدیر گروه میکروبیولوژی نفت پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی در کمیته راهبری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

دکتر ندا سلطانی عضو هیات علمی و مدیر گروه میکروبیولوژی نفت پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی به مدت ۱سال به عضویت کمیته راهبری توسعه صنایع جلبک-ستاد توسعه زیست فناوری” معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درآمد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی،در بخشی از این حکم که از سوی دکتر مصطفی قانعی،دبیر ستاد توسعه زیست فناوری صادر شده است،آمده است،با عنایت به تخصص و تجارب ارزنده حضرتعالی در حوزه زیست فناوری به مدت ۱ سال به عضویت کمیته راهبری توسعه صنایع جلبک-ستاد توسعه زیست فناوری” منصوب می شوید.