سومین دانشجوی دکتری پژوهش محور پژوهشکده علوم پایه کاربردی فارغ التحصیل شد

فاطمه ممشلی سومین دانشجوی دکتری رشته «بیوفیزیک» از رساله خود با عنوان «مطالعه ساختار عملکردی آنزیم وردستایل پراکسیداز و توانایی آن در تجزیه ترکیبات آلی سنگین به هنگام تثبیت بر روی نانو ذرات مغناطیسی یا در حضور حلال های اتکتیک عمیق » دفاع کرد و موفق به اخذ مدرک دکتری ازاین پژوهشکده شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در این رساله که تحت راهنمایی استادان: دکترجلیل بدراقی عضو هیات علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی و دکتر علی اکبر صبوری بود، دفاع شد.

داوری این رساله بر عهده دکتر عادله دیوسالار،دکتر مهران حبیبی رضایی، دکتر قرنفلی، دکتر احمد شریفی زاده و دکتر اقدس بنایی بود.

گفتنی است پیش از این ۲ تن از دانشجویان دکتری این پژوهشکده در رشته های ژئوفیزیک و  بیوفیزیک فارغ التحصیل شدند.