دومین دانشجوی دکتری پژوهش محور پژوهشکده علوم پایه کاربردی فارغ التحصیل شد

سعید هادیلو  دانشجوی دکتری رشته «ژئوفیزیک» از رساله خود با عنوان «تحلیل رخساره های لرزه ای و مخزنی با روش های خوشه بندی و کلاسه منطق فازی ANFIS» دفاع کرد و موفق به اخذ مدرک دکتری ازاین پژوهشکده شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در این رساله که تحت راهنمایی استادان: دکتر سعید میرزایی عضو هیات علمی و رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی و دکترحسین هاشمی عضو هیات علمی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بود، دفاع شد.

داوری خارجی این رساله بر عهده دکتر علی کدخدایی و دکترمهرداد سلیمانی و همچنین داوری داخلی بر عهده دکتر سید محمد زمان زاده و دکتر کمال خدایی بود.

گفتنی است پیش از این خانم الهه پور فخرایی در رشته بیوفیزیک از این پژوهشکده فارغ التحصیل شدند.