در مراسم تجلیل از برترین های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی: گروه پژوهشی زمین شناسی نفت پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی به عنوان گروه پژوهشی برتر انتخاب گردید.

در مراسم تجلیل از برترین های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی:

گروه پژهشی زمین شناسی نفت پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،در سومین دوره تجلیل از برترین های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی به عنوان گروه پژوهشی برتر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، دکتر سعید میرزایی رییس پژوهشکده با اشاره به اهداف و اولویت های گروه پژوهشی زمین شناسی نفت ،گفت: اصلی ترین هدف این گروه،تحلیل حوضه های رسوبی از دیدگاه اکتشاف مخازن هیدروکربنی و تولید از این مخازن می باشد در همین رابطه یکی از پروژه های شاخص انجام شده توسط این گروه در میدان عظیم گازی مشترک پارس جنوبی انجام شده است.