حضور رییس پژهشکده علوم پایه کاربردی در نشست مشترک جهاددانشگاهی با سازمان حفاظت محیط زیست ایران

نشست مشترک جهاددانشگاهی با سازمان حفاظت محیط زیست ایران ۱۰ مرداد در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، نشست مشترک جهاد دانشگاهی با سازمان حفاظت محیط زیست ایران با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش وفناوری، دکتر محمد صادق بیجندی معاون آموزشی و سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان،دکتر سعید میرزایی رییس پژهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و دکترعیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست ۱۰ مرداد در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر طیبی به فعالیتهای جهاددانشگاهی از جمله شبیه سازی و سلول های بنیادی، پساب ها و غبار گیر های صنعتی،تسویه پساب های سیستمهای نمک زدا،رفع آلودگی های هیدرو کربنی خاک،زباله سوزها و کنترل آلاینده های هوا حاصل از سوخت زباله ها،مراکز آموزشی و توانمندی ها ی آموزشی در حوزه محیط زیست،اشتغال و فعالیت های فرهنگی اشاره نمود .

در ادامه دکتر سعید میرزایی رییس پژهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی معرفی فعالیت ها وتوانمندی ها و پتانسیل های جهاددانشگاهی در حوزه محیط زیست اشاره کرد و گفت:تاکنون طرحهای موفق و شاخصی در حوزه محیط زیست با صنعت نفت داشته ایم. بطوریکه یکی از پروژه های این پژوهشکده در سال ۸۸ از سوی مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران به عنوان طرح برجسته انتخاب شده و همچنین پروژه”طراحی و تولید نمونه پودر میکروبی جهت رفع آلودگی های نفتی فاز مایع و جامد” نیز در سال ۹۳ از سوی وزیر محترم نفت جناب آقای مهندس زنگنه بعنوان پژوهشی فنی برتر در سطح صنعت نفت از سوی وزارت نفت سال ۱۳۹۳انتخاب گردید.

وی در ادامه به ساخت دستگاه پکیج پرتابل زیست پالایی پسماند های نفتی  اشاره کرد و گفت  این سیستم قادر به بازیافت مواد نفتی  پاکسازی بیولوژیکی انواع پسماندها و ضایعات مایع  جامد نفتی با نرخ عملیاتی بیش از ۵ متر مکعب بر ساعت می باشد که انشااله به زودی به بهره برداری می رسد.

همچنین در پایان این نشست با اعلام آمادگی همکاری سازمان حفاظت محیط زیست با جهاد دانشگاهی مقرر گردید، تفاهمنامه و قرارداد همکاری بین جهاددانشگاهی با سازمان حفاظت محیط زیست ایران در حوزه های مختلف منعقد شود.

گفتنی است،  نشست مشترک سازمان حفاظت محیط زیست با جهاد دانشگاهی با حضور دکترعیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست ، مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی و حمید ظهرابی معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی و دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش وفناوری، دکتر محمد صادق بیجندی معاون آموزشی و سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، دکتر سعید میرزایی رییس جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی، دکتر فریبرز جمالزاد فلاح رییس جهاددانشگاهی واحد گیلان، سیروس دشتی معاون توانمندسازی و تحقیقات اشتغال و کارآفرینی ستفا و مهندس روشن مدیر کل پرژه یابی و نیاز سنجی جهاد دانشگاهی روز چهارشنبه ۱۰ مرداد  در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.