به همت مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی: کارگاه آموزشی” آشنایی با اصول ایمنی کار در آزمایشگاه” برگزارمی شود

به همت مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی کارگاه آموزشی “ آشنایی با اصول ایمنی کار در آزمایشگاه” روز شنبه۴ اسفند ماه از ساعت۹الی۱۶در محل واحد شهید بهشتی برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، این کارگاه آموزشی ویژه متصدیان و مسئولان آزمایشگاهها ، دانشجویان زیست شناسی، بیوتکنولوژی و شیمی می باشد .با توجه به اهمیت و الزامی بودن رعایت اصول ایمنی کار در آزمایشگاهها، عدم آشنایی مسئولین آزمایشگاهها  و دانشجویان می تواند منجر به بروز خسارات جبران ناپذیری شود.

علاقمندان به حضور در این کارگاه جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تماس۲۲۴۳۱۹۴۱ تماس حاصل فرمایند