انعقاد قرارداد همکاری پژوهش و فناوری بین پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی

بر اساس تفاهم‌نامه علمی- پژوهشی فی‌ما‌بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی و پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی، قرارداد با موضوع اجرای مشترک پروژه «تولید کیت نانومغذی مناسب برای افزایش عملکرد کمی و کیفی (عطر و طعم) گیاه چای (Camellia sinensis) با استفاده از نانوبایوفناوری» فی مابین پژوهشکده های مذکور امضا شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، این قراداد در قالب یک برنامه کوتاه‌مدت برای افزایش عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای در راستای تعدیل تنش خشکی در باغات چای اجرا خواهد شدکه امید است با اجرای پروژه مشترک و توسعه همکاری‌های فی‌مابین، گام موثری در راستای کمک به رفع چالش‌های باغات چای در کشور برداشته شود.