انتخاب عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی به عنوان داور ممتاز یک نشریه بین المللی

استادیار پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی  به عنوان داور ممتاز مجله

« Journal of pharmaceutical and biomedical analysis » انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی:دکتر هادی تابانی فارغ‌التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه شهید بهشتی در رشته شیمی تجزیه بوده و هم اکنون عضو هیات علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی  است.

وی از سال ۲۰۱۳ به داوری فعال برای مجلات معتبر بین‌المللی با نمایه ISI  پرداخته و ۵۰ مقاله ISI را تا کنون داوری کرده است. به طوری که در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ به عنوان داور ممتاز مجله « Journal of pharmaceutical and biomedical analysis »   توسط انتشارات الزویر (Elsevier) انتخاب شده است. مجله مذکور جزو یکی از مجلات برتر دنیا در رشته شیمی تجزیه و رشته پزشکی است.