امضاء تفاهم نامه همکاری فی مابین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران

تفاهم نامه همکاری در زمینه امور پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، این تفاهم نامه به مدت ۵ سال و به منظور انجام همکاری های مشترک در زمینه شناسایی و تعریف موضوع پایان نامه های دانشجویی تحصیلات تکمیلی مورد نیاز و ارائه خدمات علمی متقابل، همکاری در جهت افزایش تولیدات علمی و ایجاد تسهیلات لازم برای شرکت اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در برنامه های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی در چارچوب مقررات مربوطه، به امضاء رسید.