امضاء تفاهم نامه همکاری فی مابین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی با مرکز علمی کاربردی شهرسازی،نوسازی و بهسازی شهرداری تهران

تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی و فناوری، بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی و مرکز علمی کاربردی شهرسازی،نوسازی و بهسازی شهرداری تهران به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی ، این تفاهم نامه به مدت ۲ سال و به منظور همکاری های مشترک در زمینه های علمی پژوهشی و فناوری و همچنین گسترش همکاری‌های و فراهم نمودن زمینه‌های لازم برای تبادل اطلاعات و تجربیات و همچنین اجرای پروژه‌های پژوهشی- آموزشی مشترک به امضاء رسید.

بنابراین گزارش، تعریف و ارائه پروژه‌های پژوهشی در زمینه‌های مورد نیاز جامعه و اجرای مشترک آنها، همکاری در زمینه برگزاری سمینار، همایش و کارگاه‌های علمی – تخصصی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین المللی، همکاری در راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز آزمایشگاه‌های پژوهشی و کارگاه‌های آموزشی طرفین از مفاد این تفاهم نامه می‌باشد.