امضاء تفاهم نامه همکاری فی مابین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی با موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور

تفاهم نامه همکاری علمی- پژوهشی و فناوری، بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی و موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، این تفاهم نامه به مدت ۴ سال به منظور گسترش همکاری‌ و فراهم نمودن زمینه‌های لازم برای تبادل اطلاعات و تجربیات و همچنین اجرای پروژه‌های پژوهشی مشترک به امضاء رسید.

بنابراین گزارش، با توجه به فعالیت گروه پژوهشی فیزیولوژی و ژنتیک گیاهی در خصوص گیاهان استراتژیک و تنش خشکی و لزوم تحقق اهداف کشور در افق برنامه راهبردی توسعه‌ای با رویکرد ارتقا کمیت و بهبود کیفیت تولید و رفع موانع و چالش‌های زراعت دیم، براساس این تفاهم‌نامه مقرر گشت طرح‌های مشترک بین دو موسسه تدوین و اجرا شود.